Лилавата поляна
:: Фронтхел :: Фелингстън :: "Пърпъл Рок"
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Re: Лилавата поляна
Мислейки си за хиляди неща, стигнах до една полянка. Цялата беше обсипана в малки цветчета и изглеждаше лилава, заради цвета им. Носеше се страхотна миризма. Много харесвах тези цветчета, бяха ми от любимите. Имаха мирис, но беше съвсем лек и ненатрапчив. Седнах по турски на земята и се загледах в облаците. Когато реших да се разходя ми се искаше да отида на някое оживено място, за да се запозная с хората живеещи тук, но тъй като не познавах околността се озовах на не-населено място. Въпреки това ми се струваше че чувах някакви стъпки.

Tamarah Eveline- Eлф

- Брой мнения: 63
След като пристигнах в града първата ми работа беше да го разгледам.След два часа вече знаех абсолютно всичко къде се намира.Преди да се прибера реших да мина през някаква лилава поляна.Както се разхождах видях едно момиче.Реших да се запозная.Все пак ми трябваха познати.Тръгнах към нея с тихи стъпки.Тя до последно не ме забеляза.
-Здрасти.
Казах и тя явно се стресна.
-Здрасти.
Казах и тя явно се стресна.

Катерина Петрова- Вампир

- Брой мнения: 244

Явно беше, че някой идваше към мен. Усещах вибрациите по Земята. Въпреки това, когато чух "здрасти" се стреснах. Поздравът идваше от момиче с хубава кафява коса. Странно беше, че забелязах първо това, при положение, че момичето беше много красиво. Усмихнах се широко и я поздравих на свой ред:
- Здравей! Аз съм Тамара. - подадох ръка, за да се запознаем.
- Здравей! Аз съм Тамара. - подадох ръка, за да се запознаем.

Tamarah Eveline- Eлф

-Аз съм Катерина.
Хванах ръката й.Не беше човек това беше ясно,но какво беше?
-От одавна ли си в града?
Попитах,за да завържа някакъв разговор.Докато момичето все още обмисляше въпроса ми аз огледах поляната...Не беше лоша макар,че бях виждала доста по-хубави през дългото ми обикаляне из различни градове.
Хванах ръката й.Не беше човек това беше ясно,но какво беше?
-От одавна ли си в града?
Попитах,за да завържа някакъв разговор.Докато момичето все още обмисляше въпроса ми аз огледах поляната...Не беше лоша макар,че бях виждала доста по-хубави през дългото ми обикаляне из различни градове.

Катерина Петрова- Вампир

Когато се здрависахме, усетих, че ръката и беше много студена. Зачудих се, дали беше човек. Не, не беше човек, но какво можеше да бъде? Елфите винаги са знаели за съществуването на различни митични същества, освен тях, но през моя живот се бях срещала с прекалено малко, за да знам точно какво е момичето срещу мен. Отговорих и:
- Всъщност съм тук от доста скоро. Пристигнах сутринта. Ами ти от скоро ли си тук? - попитах на свой ред. Чакайки отговора, не се сдържах и попитах.: - А какво същество си?
Не знаех дали е прието да се питат подобни неща, но бях сигурна, че не е човек.
- Всъщност съм тук от доста скоро. Пристигнах сутринта. Ами ти от скоро ли си тук? - попитах на свой ред. Чакайки отговора, не се сдържах и попитах.: - А какво същество си?
Не знаех дали е прието да се питат подобни неща, но бях сигурна, че не е човек.

Tamarah Eveline- Eлф

-Аз дойдох преди три часа.
Усмихнах се леко.Въпроса й ме изненада.Беше смела.
-Човек съм.
Беше прието да не издаваме какви сме,ако не познаваме достатъчно събеседника ни.Е аз я познавам от три минути...не е достатъчно.
Усмихнах се леко.Въпроса й ме изненада.Беше смела.
-Човек съм.
Беше прието да не издаваме какви сме,ако не познаваме достатъчно събеседника ни.Е аз я познавам от три минути...не е достатъчно.

Катерина Петрова- Вампир

- О, значи и ти си от скоро! Когато тръгнах да разглеждам града ми се искаше да отида на някое оживено място, където да се запозная с някого, а попаднах тук. Истинска изненада беше за мен, когато те видях. Откъде идваш? - попитах, избягвайки темата за това, че ми каза че е човек. Сигурна бях-не беше, но явно не искаше да ми се довери. А и като каза, че е човек, ако наистина беше, въпросът щеше да я очуди много. Както и да е. Не я винях че не ми каза истината, все пак още дори не се познавахме, знаехме само имената си.

Tamarah Eveline- Eлф

-Аз съм от всякъде.
Тя ме погледна учудено.
-Не ме гледай така!Истина е!Често се местя и за това не мога да кажа,че съм от едно определено място.
Засмях се.Аз продължавах да се чудя какво беше тя,че не е човек,не е,но какво е тогава?Ако беше вампир или върколак щях да го усетя,но не...тя беше нещо различно.
Тя ме погледна учудено.
-Не ме гледай така!Истина е!Често се местя и за това не мога да кажа,че съм от едно определено място.
Засмях се.Аз продължавах да се чудя какво беше тя,че не е човек,не е,но какво е тогава?Ако беше вампир или върколак щях да го усетя,но не...тя беше нещо различно.

Катерина Петрова- Вампир

- И аз не мога да се похваля с място от което съм. От съвсем малка живея все на различни места. - споделих, макар че тя не ме попита.
Постояхме малко, като всяка се беше замислила за нещо. Накрая казах:
- Искаш ли да се поразходим?-предложих, защото седяхме на едно място, и я попитах: - Ти познаваш ли някого тук? Свикнала съм с новите места, където не познавам никого, но винаги е малко трудно да завържеш приятелства...
Постояхме малко, като всяка се беше замислила за нещо. Накрая казах:
- Искаш ли да се поразходим?-предложих, защото седяхме на едно място, и я попитах: - Ти познаваш ли някого тук? Свикнала съм с новите места, където не познавам никого, но винаги е малко трудно да завържеш приятелства...

Tamarah Eveline- Eлф

-Окей.
Тръгнахме да се разхождаме.
-Ами...ако в града има някой който се е преместил от старите ми познати значи да познавам.
Засмях се.
-Иначе не.Те си първият човек с който се запознавам.
Тръгнахме да се разхождаме.
-Ами...ако в града има някой който се е преместил от старите ми познати значи да познавам.
Засмях се.
-Иначе не.Те си първият човек с който се запознавам.

Катерина Петрова- Вампир

Тъкмо пристигнах отново в града и реших да пообиколя малко с колата. Минах покрай някаква лилава поляна, беше пълна с цветя. Загледах се и в далечината видях познат силует. Не може да бъде.. - помислих си. Слязох от колата и се запътих към нея.
- Кат? - извиках, когато стигнах до двете момичета.
Наистина беше тя.
- Мина доста време. - усмихнах се.
- Кат? - извиках, когато стигнах до двете момичета.
Наистина беше тя.
- Мина доста време. - усмихнах се.

Дийн Уинчестър- Вампир

- Брой мнения: 223
Тъкмо тамара щеше да каже нещо когато чух гласа на...нее не е възможно.Обърнах се бързо.Беше точно той!!Както го помнех!...Бързо се осъзнах.
-Дийн Уинчестър...
Засмях се.
-Дийн Уинчестър...
Засмях се.

Катерина Петрова- Вампир

- Същият. От плът и кръв... е, почти. - свих рамене.
- Значи все пак ме помниш? Очаквах, че си ме забравила вече. - засмях се.
Тя все още ме гледаше стъписано.
- Е, така ли ще стоиш? Няма ли прегръдка?
- Значи все пак ме помниш? Очаквах, че си ме забравила вече. - засмях се.
Тя все още ме гледаше стъписано.
- Е, така ли ще стоиш? Няма ли прегръдка?

Дийн Уинчестър- Вампир

- Брой мнения: 223
-Прегръдка след всичко?Не мисля така.
Засмях се.
-Познаваш ме...Не ми минава лесно.
Погледнах към Тамара.
-Това е Тамара.Запознахме се преди малко.
Засмях се.
-Познаваш ме...Не ми минава лесно.
Погледнах към Тамара.
-Това е Тамара.Запознахме се преди малко.

Катерина Петрова- Вампир

Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
:: Фронтхел :: Фелингстън :: "Пърпъл Рок"
Страница 1 от 3