Бар "flamingo"
:: Фронтхел :: Фол Пекли :: "Фреш Дайнъсти"
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Бар "flamingo"
Тя просто стана и го целуна ... Ама сериозно ли?! Стоях като втрещен за няколко секунди... След което леко разтърсих глава, за да се осъзная. За миг ми се прииска да му счупя врата, дори в главата ми започнаха да се въртят най-различни картини. Нямаше да ми коства много усилия, нито време. Дори можех да го направя толкова бързо, че никой да не забележи... Но в такъв случай Катерина щеше да спечели малката ни игра, а аз мразех да губя...
За мой късмет до масата ми се приближи една от танцьорките. Хм... не й отне дълго, след като Кат стана, за да дойде. Подсмихнах се леко и взех уискито си. Съсредоточих погледа си върху момичето, което започна да танцува пред мен. Надникнах за последен път към Катерина и вдигнах чашата си за наздравица, след което изпих на екс останалото уиски, а самодоволната усмивка не слизаше от лицето ми. През това време момичето вече беше с гръб към мен, като продължаваше да се движи в такт с музиката. Протегнах ръка и леко я придърпах към себе си, така че се озова в скута ми. Наклоних главата й на една страна и врата й се откри пред мен. Сега, когато беше толкова близо, чувах дори още по-ясно преминаваща през вените й кръв. Пулсът й се ускоряваше все повече, въпреки привидно спокойното й изражение. Прокарах ръка по шията й, а дъхът ми плътно я следваше. Устните ми бяха на милиметри от врата й, но така и не го докоснах. Стреланах Катерина с поглед и отново се подсмихнах, като видях, че ме наблюдава. Не знаех дали ще постигна нещо, но поне ми беше забавно.
За мой късмет до масата ми се приближи една от танцьорките. Хм... не й отне дълго, след като Кат стана, за да дойде. Подсмихнах се леко и взех уискито си. Съсредоточих погледа си върху момичето, което започна да танцува пред мен. Надникнах за последен път към Катерина и вдигнах чашата си за наздравица, след което изпих на екс останалото уиски, а самодоволната усмивка не слизаше от лицето ми. През това време момичето вече беше с гръб към мен, като продължаваше да се движи в такт с музиката. Протегнах ръка и леко я придърпах към себе си, така че се озова в скута ми. Наклоних главата й на една страна и врата й се откри пред мен. Сега, когато беше толкова близо, чувах дори още по-ясно преминаваща през вените й кръв. Пулсът й се ускоряваше все повече, въпреки привидно спокойното й изражение. Прокарах ръка по шията й, а дъхът ми плътно я следваше. Устните ми бяха на милиметри от врата й, но така и не го докоснах. Стреланах Катерина с поглед и отново се подсмихнах, като видях, че ме наблюдава. Не знаех дали ще постигна нещо, но поне ми беше забавно.

Дийн Уинчестър- Вампир

- Брой мнения: 223
Re: Бар "flamingo"
Прехапах устната си.Обърнах се отново към момчето и най-невинно му се усмихнах.Изражението му беше повече от объркано.Бащата се опита да каже нещо,но аз го спрях само с един поглед.След това плъзнах ръката си под ризата на момчето и се наведох към него като го целунах.Не трябваше така да си играя с нервите на Дийн,но просто...не можех да се стърпя.След като целувката свърши насочих погледа си към Дийн.

Катерина Петрова- Вампир

- Брой мнения: 244

Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Фронтхел :: Фол Пекли :: "Фреш Дайнъсти"
Страница 2 от 2