Преоткрий света преди ада. (:
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Мутанти
Вто Юни 14, 2011 5:28 am by Кандрия Мьорн

» Хора
Съб Юни 11, 2011 8:12 pm by Оливия Девънпорт

» Търси се ...
Пет Юни 10, 2011 7:37 am by Линда Прайс

» Лилавата поляна
Пет Юни 10, 2011 7:36 am by Линда Прайс

» Другарче за РП. (:
Вто Май 31, 2011 3:22 am by Ellis

» Каменните води
Вто Май 31, 2011 3:21 am by Ellis

» Кафене "Ихтенберд"
Пон Май 30, 2011 6:26 pm by Линда Прайс

» Ресурси от наши графики
Пон Май 30, 2011 8:02 am by Персефона Долкинс

» - Yeah the haircut's hot, but this has gotta stop...
Пон Май 30, 2011 1:57 am by Линда Прайс

Приятели

566566 566 House of Night - един нов свят

Бар "flamingo"

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Бар "flamingo"

Писане by Дийн Уинчестър on Чет Дек 16, 2010 2:05 am

Тя просто стана и го целуна ... Ама сериозно ли?! Стоях като втрещен за няколко секунди... След което леко разтърсих глава, за да се осъзная. За миг ми се прииска да му счупя врата, дори в главата ми започнаха да се въртят най-различни картини. Нямаше да ми коства много усилия, нито време. Дори можех да го направя толкова бързо, че никой да не забележи... Но в такъв случай Катерина щеше да спечели малката ни игра, а аз мразех да губя...
За мой късмет до масата ми се приближи една от танцьорките. Хм... не й отне дълго, след като Кат стана, за да дойде. Подсмихнах се леко и взех уискито си. Съсредоточих погледа си върху момичето, което започна да танцува пред мен. Надникнах за последен път към Катерина и вдигнах чашата си за наздравица, след което изпих на екс останалото уиски, а самодоволната усмивка не слизаше от лицето ми. През това време момичето вече беше с гръб към мен, като продължаваше да се движи в такт с музиката. Протегнах ръка и леко я придърпах към себе си, така че се озова в скута ми. Наклоних главата й на една страна и врата й се откри пред мен. Сега, когато беше толкова близо, чувах дори още по-ясно преминаваща през вените й кръв. Пулсът й се ускоряваше все повече, въпреки привидно спокойното й изражение. Прокарах ръка по шията й, а дъхът ми плътно я следваше. Устните ми бяха на милиметри от врата й, но така и не го докоснах. Стреланах Катерина с поглед и отново се подсмихнах, като видях, че ме наблюдава. Не знаех дали ще постигна нещо, но поне ми беше забавно.

Дийн Уинчестър
Вампир
Вампир

Брой мнения: 223

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "flamingo"

Писане by Катерина Петрова on Нед Дек 19, 2010 2:32 am

Прехапах устната си.Обърнах се отново към момчето и най-невинно му се усмихнах.Изражението му беше повече от объркано.Бащата се опита да каже нещо,но аз го спрях само с един поглед.След това плъзнах ръката си под ризата на момчето и се наведох към него като го целунах.Не трябваше така да си играя с нервите на Дийн,но просто...не можех да се стърпя.След като целувката свърши насочих погледа си към Дийн.

Катерина Петрова
Вампир
Вампир

Брой мнения: 244

Вижте профила на потребителя http://thevampirediariesrpg.bulgarianforum.net/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото